Pedra en sec

Coneix les característiques del patrimoni de pedra en sec

Més informació

Senderisme

Descobreix les rutes senderistes de Mallorca

Més informació

Cooperació internacional

Descobreix les accions de cooperació interregional

Més informació
Medi Ambient vol que les rutes senderistes estimulin la vida social i econòmica dels pobles de Mallorca

Medi Ambient vol que les rutes senderistes estimulin la vida social i econòmica dels pobles de Mallorca

(03/12/2019)

Aurora Ribot assegura que els plans especials d'aquests traçats afavoriran aquest objectiu

El departament de Sostenibilitat i Medi Ambient del Consell intensificarà el paper de les rutes senderistes com a elements dinamitzadors de la vida social i econòmica dels pobles de Mallorca. Així ho ha afirmat avui la vicepresidenta i responsable del departament insular, Aurora Ribot. Per aconseguir aquest objectiu la institució insular modificarà els plans especials d'aquestes rutes.

Ribot ha contestat així al batle de Muro, Toni Serra, en una reunió mantinguda al Consell. Serra vol que el seu municipi formi part de la ruta Artà-Lluc, una intenció que compta amb el suport del departament insular. "La connexió de les rutes amb els pobles és prioritat d'aquest departament", hi ha ressaltat la consellera. La inclusió de diverses localitats al traçat de diferents rutes senderistes suposarà el reforç i cura del seu patrimoni, l'augment de visites, un nou model de mobilitat sostenible i la potenciació de l'economia i la cultura locals.

El batle Toni Serra també ha demanat que el Consell elabori el catàleg de camins d'aquesta localitat. Aquesta petició serà atesa pel Consell en pròximes convocatòries per completar aquest compendi.

Pedra en sec i senderisme

Visiteu-nos!