Pedra en sec

Coneix les característiques del patrimoni de pedra en sec

Més informació

Senderisme

Descobreix les rutes senderistes de Mallorca

Més informació

Cooperació internacional

Descobreix les accions de cooperació interregional

Més informació
El Consell organitza una visita guiada gratuïta pels camins de pedra en sec a Sóller

El Consell organitza una visita guiada gratuïta pels camins de pedra en sec a Sóller

(08/10/2019)

El Departament de Sosteniblitat i Medi Ambient del Consell i la Xarxa Europea de Pedra en Sec han organitzat una visita guiada pels camins de Pedra en Sec de la Vall de Sóller per al pròxim 19 d’octubre. Aquesta iniciativa està inclosa en las Jornades Europees de Patrimoni, JEP, 2019. L’objectiu és donar a conèixer el patrimoni de la Ruta en Sec

Les JEP d’ enguany, sota el títol de “Arte y Ocio”, volen ressaltar les facetes del patrimoni i l’entreteniment com font de cultura. Aquestes jornades consoliden un programa de sensibilització sobre el patrimoni cultural amb el patrocini del Consell d’Europa i la Comissió Europea. 

El recorregut partirà de la Plaça de la Constitució de Sóller i enllaçarà amb la capella de Castelló pel Camí des Rost. Aquest tram permetrà descobrir els paisatges construïts amb la tècnica de Pedra en Sec, una tècnica inclosa a la llista de Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO a l’any 2018. El trajecte arriba quasi als 8 kilòmetres de distancia i te una durada prevista de 10h a 16.30h.

Pedra en sec i senderisme

Visiteu-nos!